En bokgran.



En bokgran som gjordes under gårdagens pysselkväll.


Den får stå på brickan på soffbordet.


Det var mycket enkelt att göra denna gran. Beskrivning på hur man gör finns på flera ställen bla hos den HÄR fina tjejen.

Gokväller!

En av årets absoluta favorittraditioner gick av stapeln igår:)
Pysselkvällen med fina kollegor och vänner. Är så glad över att ha så många fina människor i mitt liv:)
Visst pysslades det igår men det åts även mycket gott och kvällen var fylld av värme och skratt precis som den brukar. Vi funderade på hur länge vi haft den här traditionen och kom fram till att det åtminstone är fem år. När jag kom hem framåt tolvtiden på kvällen så fick jag ett sms av värdinnan. Hon hade glömt att ge oss vår "goodiebags"! Söta Emma hade gjort hemmagjord pepparkaksdeg till oss alla som hon slagit in så fint, goa människan:)

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, jag blir inte av med min förkylning och hostan har blivit värre så en hemmadag är precis vad jag behöver. G har tipslördag med några kollegor så jag har huset för mig själv:)
Tänkte beställa några julklappar på nätet och kanske kolla på någon bra tjejfilm:)
Jag ska också läsa ikapp inne hos många av er. 

Trevlig Lördag vänner!

Kram Sofi

Kommentarer

  1. Vilken fin gran! Jag är totalt opysslig så jag skulle nog få be någon annan göra den åt mig....
    Hoppas hostan snart går över! Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Mysigt med pysselkväll med kollegorna och vänner. Fin gran du har gjort.
    Trevlig kväll, hoppas du piggar på dig.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. med tummen mitt i handen och noll tålamod är jag rädd att jag aldrig kommer ge mig på att göra en sådan här gran, men den var hemskt fin! jag avundas er pyssliga och duktiga!

    SvaraRadera
  4. Sååå fin! Jag mår också göra en.

    Vad mysigt med en liten pojke, är själv mamma till två och trots att jag alltid trott att jag är en "tjejmamma" så har jag fått motsatsen bevisad. Det är underbart att mamma, oavsett vilket kön( inte för att jag någonsin trott något annat) men det är roligt med sport så långe man ser att barnen har skoj. Pyssla och fixa går ju alltid oavsett kön, det är de där supersöta rosa paljettklänningarna som jag sett framför mig får jag istället köpa till kusiner eller kompisarna barn. Lila skoj det;)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. För min o familjens del var det julpyssel på jobbet igår med julfina o pepparkakshusbakande. Tyvärr så hade jag feber och fick snällt stanna hemma. Tråkigt!

    Jag måste testa att göra en sådan gran, de är så fina och jag har massor av gamla böcker i förrådet. Kanske blir en hel skog. :)

    SvaraRadera
  6. Hej fina Sofi!
    Sååå fin gran du har gjort, tänkte med göra något sånt. Har sett nån slags diamant med, tänkte det skulle passa i unga frökens rum. Hon blev så lycklig över sina guldiga sänghyllor igår:)) Stumpefi!!!

    Härligt med pysselkväll! Vi får pyssla lite Tyra o jag, kanske vika lite böcker;-)
    Maken åkte till Eskilstuna idag och ska installera servrar där och på tre ställen till i Sverige, så han kommer hen först på fredag. Så nu är det girlpower här hemma ;-)
    Hu, så trist att det inte ger med sig. Kan ju vara rätt segt när man är gravid. Men annars får du går till doktorn. Har du vaccinerat dig mot influensan i år? Säg att du har.. <3
    Va rädd om dig hjärtat och ha en fin kväll sen!
    Kraaaaaamar Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg