Att känna sig som en prinsessa!



Det låg ett stort mjukt (såg mjukt ut!;);) paket under granen som var till mig från G. Inuti fanns ett stort, härligt och gosigt täcke. Till mig och bebis, så att vi inte fryser och så att vi kan gosa ner oss i sängen riktigt ordentligt när vi ska vara hemma och mysa, jag och bebis. Har jag sagt att min G är den bästa och allra finaste? Det är han.


Gosigaste tofflorna från Shepherd är också en julklapp från G, för att han vet hur mycket jag älskar att gå runt här hemma i tofflor (ja även på sommaren) och för att dom jag har är så utslitna så de är redo för soptunnan:)
Tack min finaste för att du alltid tänker på mig.


Det randiga påslakansetet kommer från Åhlens likaså örngotten med djurmotiv. Julklappar från finaste föräldrarna.


Som sagt, jag bor redan i dessa:)

Gokväll!

Man kan känna sig som en prinsessa på många olika sätt, när man klätt sig i en fantastisk festblåsa eller när man fått håret fixat. Eller när man blir lite extra omhändertagen som jag blir just nu. Jag och bebisen får så mycket kärlek från alla håll så man tror inte det är sant. Nu är jag ju van vid att både ge och få mycket kärlek men det är ändå lite extra nu och jag känner mig otroligt tacksam och ödmjuk. 

Idag har vi varit både på stan och på Marieberg och trängts med folk. Har inga problem med det varken jag eller G så vi strosa runt och bytte några julklappar och shoppade lite för presentkort och pengar vi fått.
För mig är det dock inte så kul att köpa kläder då de enda som säljer mammakläder är H&M. Finns någon mer barnaffär som säljer lite men annars har de flesta andra tagit bort mammakläderna. Tråkigt om ni frågar mig. Självklart går det ju att beställa på nätet men jag vill ju gärna prova. Å andra sidan blir det ju billigt när man bara handlar på H&M:)

Ikväll skippar vi resterna och äter tacos, sen får vi se om vi lyckas hålla oss vakna till Sveriges första JVM match i hockey, vadå tänker kanske någon av er? Då ska jag berätta att Junior-VM i hockey brukar vara en av julledighetens höjdpunkter här hemma. Det är så kul att kolla och följa dessa unga talanger. Sverige har ju varit riktigt bra de senaste åren men i år verkar vara ett mellanår så vi får se hur det går. Finalen brukar gå trettonhelgen och då brukar vi ställa klockan (är ofta i Kanada så då spelas matcherna sena kvällar eller nätter) och gå upp mitt i natten, kolla hockey, dricka te och äta mackor. Supermysigt! Detta gör vi ju såklart bara om Sverige är i final:) Vi har alla våra egenheter:)

Nu ska jag väcka på G som slumrat till i soffan efter Liverpoolmatchen.

Ha en fin kväll kära ni!

Stor kram

Kommentarer

  1. Underbara julklappar!

    God fortsättning! / Pernilla

    SvaraRadera
  2. Ha, ha, ha, vilken kul grej med JVM! Nej, jag följer ingen sport så, men Ernst program kan jag ju gå över lik för att få kolla på. Har hört att han ska ha någon serie från sitt nya hem i Toscana, hoppas hoppas! Ha det gott du och bebisen under det nya täcket!

    SvaraRadera
  3. Så fina klappar som ni kan mysa i! Kram Stina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg