Att känna sig som en bluff!En ren har flyttat in! En favorit som snart ska få sällskap:)

Hej på er!

Jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra med bloggen. Lusten till att blogga går lite upp och ner. Anledningen till att det inte blivit så många inlägg den sista tiden är inte bara tidsbrist pga jobb och plugg. 
Det finns andra orsaker med.
Jag vill vara ärlig nu, sluta känna mig som en bluff och låtsas att allt är bra, för det är det inte. 
Min G mår inte så bra vilket gör att jag inte heller mår så bra. Våra närmaste vet om hur det ligger till och vi stöttar honom så mycket vi kan, mer vill jag inte gå in på just nu.
Men detta gör att vissa dagar har jag varken tid, lust eller ork att blogga eller göra något alls. Andra dagar känns mycket bättre och då prioriterar jag pluggandet och våra nära och kära.

 Jag berättar det här för jag vill inte låtsas att allt är så himla bra när det faktiskt inte är det men jag vill också säga att bloggandet ger mig så mycket positiv energi och inspiration vilket är något som jag behöver nu:)

 Julen närma sig och för mig är det ju bästa tiden på året så blogga om diverse julpyssel och pynt kommer jag garanterat göra, när lusten faller på...

Tack för att ni finns kvar där ute! Ni är bäst!

Varma kramar till er alla!

Kommentarer

 1. Livet går upp och ner... stor kram//Emma (emmasrosaliv)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det inte är något allvarligt och att han snart mår bättre. Du får hälsa till honom från oss.

  Många kramar till er!

  SvaraRadera
 3. Vilken jätte fin hjort du har köpt, den skulle gärna få bo hos mig också. Ja du, livet är inte alltid en dans på rosor.. inte heller alltid svart eller vitt. Men jag hoppas att G mår bättre snart. kram

  SvaraRadera
 4. Starkt av dig att skriva detta! Jag älskar att blogga, jag älskar att läsa bloggar men bara ibland. Jag skulle inte vilja påstå att jag mår bra av att läsa hur bra alla har det samtidigt som jag bidrar själv till det "perfekta" livet. Efter år av bloggande har jag till slut insett att alla har inte det så perfekt som man kan tro. Jag har nämnt detta på både min blogg och min facebooksida - min blogg är något jag skapar av vissa delar av mitt liv. Men det är ju inte hela sanningen. Själv har jag bloggat på med ett stort leende på läpparna samtidigt som jag vissa dagar gått upp ur sängen och bara längtat efter kvällen när jag får gå och lägga mig igen.. men jag är alldeles för privat för att skriva om sådant på min blogg och då blir det ju gärna att man bara visa upp att allt är bra. Ska väl tillägga att jag mår bättre nu.

  Är G din man? Något jag är helt säker på är att han har en fin tjej vid sin sida, jag menar naturligtvis dig ♥ Du verkar vara en toppentjej. Snäll och omtänksam. Hoppas att ni båda mår bättre snart, och du tänk inte på bloggen just nu, släng in ett blogginlägg när du har tid och lust. Vi finns kvar den dagen orken kommer tillbaka, jag lovar!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Heej! Hoppas inget allvarligt. Jag tycker att du ska blogga när du känner för det, detta kanske kan vara din lilla fristad? Ingen har det ju perfekt, ibland vill man dela med sig ibland inte.
  Hoppas att allt blir bra :) kram

  SvaraRadera
 6. Du är ingen bluff. Däremot kan det vara svårt att dela med sig av sådant som är jobbigt. Men det finns ingen som har perfekta liv. Alla bär vi på olika tunga bagage. Hoppas att du genom ditt stöd kan hjälpa G genom att bara vara där annars finns ju hjälp att få och tycker man inte att man får hjälp då får man stå på sig och skrika högt. När man har det besvärligt hemma är det ju inte så inspirerande att blogga, men som Edith säger så finns vi ju här. Blogga om du vill spy ur dig eller är ledsen eller glad, men blogga för att du vill det. vill du inte så strunta i det. Hör av dig om du vill prata.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Å Sofi!!!!!
  Jag önskar jag kunde ge dig en STOR varm kram nu...
  Får tårar i ögonen för jag gillar dig så. du är så rar och så go!! Och jag kan precis förstå hur du menar.
  Man vill verkligen inte låtsas som att allt är en perfekt värld när det inte är det.
  Önskar av hela mitt hjärta att det fanns något jag kunde göra för dig.
  Vill du ringa prata så gör jag gärna det, men förstår att du har många fina vänner omkring dig..

  Men som Helena säger så är du verkligen ingen bluff. Du är sååå äkta vännen!
  Och jag önskar många gånger att vi kunde bo lite närmre varandra.
  Och jag hoppas att vi ses igen, du är sååå välkommen hit!

  Va rädda om varandra nu!
  Tänker på dig vännen!
  Varma kramar Anna

  SvaraRadera
 8. Självklart går familjen före allt annat. Vi finns ju kvar.
  Ta hand om er !!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Jag tror att många känner som dig, men du känns verkligen inte som en bluff. Men jag förstår dig. Fundera och gör ett inlägg när du känner för det.
  Själv tog jag en paus, vilket jag kände att jag måste, ibland blir det lite för mycket av allt.
  Stor kram och tack för din fina kommentar
  AC

  SvaraRadera
 10. Men inte ska du känna så!
  Tror inte det är någon som berättar ALLT i sin blogg? Jag gör det inte. Jag vill inte öppna upp mitt privatliv helt, utan jag bloggar för att inspirera och göra något kul :)
  Jag vill inte heller skriva om vissa tunga saker, utan det kan ibland bara bli en kort rad "mycket tankar nu...". Ibland känns det som ett måste att faktiskt bara nämna det, för att ingen ska tro att allt är perfekt. Det är fel att vi bloggare ibland behöver känna så...
  Blogga när DU vill :)

  Fin ren! Sett liknande hos ett par till på instagram, vart ifrån är dom? :)

  Stor kram!
  Och hoppas det med G inte är så allvarligt. Han måste vara glad som har dig vid sin sida :)

  SvaraRadera
 11. Tycker du har en jättemysig blogg och oavsett hur ofta eller sällan du bloggar så stannar jag kvar.
  Ibland händer det saker i livet som är tunga och jobbiga och då är det helt okej att ha mindre energi eller prioritera bort blogg osv. Det viktiga är att få ta hand om sina nära och kära och göra det som känns rätt för en själv. Inte är man en bluff för det! Du verkar va en jättetrevlig tjej :)

  Ta hand om dig och G! Kram från en läsare :)

  SvaraRadera
 12. Ja ibland finns inte orken, då är det viktigt att lyssna inåt och bara vara, hämta kraft från nära och kära. Hoppas nu allt ordnar sig till det bästa. Ta hand om dig. Styrkekramar Paula

  PS: Så söt ren :-))

  SvaraRadera
 13. Du ska inte känna dig tvungen att blogga, då blir det inte kul. Hoppas din andra hälft blir bra snart. Vi bloggisar finns kvar oavsett hur många eller få inlägg du gör. Massa styrkekramar från mig!

  SvaraRadera
 14. Så fint av dig att dela med dig, starkt! Livet går ju som bekant upp och ibland ner. Det är viktigt att göra det som känns bäst för en själv. Såklart ska du prioritera det du vill/behöver göra.
  Alla har vi våra ups and downs och problem, små som stora.
  Ta hand om dig och din G, tänker och känner med dig!
  Styrkekramar

  SvaraRadera
 15. Men vännen!! Du är ingen bluff, många hade gjort som du och många hade säkert inte berättat alls. Det kan ju vara svårt att berätta om sånt här med människor man har runt i kring sig också så fullt normalt att hålla det inom sig tills man känner sig redo. Jag hoppas att G snart mår bättre. I varje fall har han den finaste tjejen kan kan ha bredvid sig och tillsammans med nära och kära kommer ni klara det här. Blogga när lusten faller på och du vill verkligen vill och känner för det. Vi finns här!

  Varma och många kramar!
  fredrika

  SvaraRadera
 16. Fina Sofi <3
  Åh va ledsen jag blir, ledsen för er skull.
  Hoppas verkligen att din G får må bra snart igen, men han kan ju iaf inte ha en bättre vid sin sida som stöttar och finns där för honom <3

  Önskar er allt gott nu, och Sofi..tänk inte på oss vi finns kvar!
  Ta hand om varandra
  Stooor kram Susanne

  SvaraRadera
 17. Skickar dig styrka och jag hoppas ni mår bättre snart. När man är mitt i saker och ting kan livet ibland kännas överväldigande. Ni kommer bli starkare och gladare.
  Kramar Madde

  SvaraRadera
 18. Hej Sofi!
  Kikar in här för att tacka för dina "tummen upp" på min facebook. Det är så kul att få en liten uppmuntran nu och då. :o)
  Nej...livet är inte spikrakt och ibland man kan känna sig tilltufsad. Då får man dra sig undan...spara lite på batterierna till viktigare saker.
  Hoppas att någon/något kan uppmuntra dig nu när du behöver det.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 19. Åå fina du..
  Vad ledsamt.. jag vet inte vad jag ska säga riktigt mer än att det är fint av dig att du finns där och stöttar. Med kärlek kommer man långt. Se bara till att någon tar hand om dig också. Man FÅR skriva att man inte mår bra och att allt inte är så klämkäckt jämt.
  Hoppas han snart mår bättre.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 20. men nejje .. :( Jag Kan inte skriva så mycket om situationen mer än att jag verkligen hoppas att det löser sig. Men jag kan skriva att det är bara bra att berätta för dem runtomkring att allt inte är okej. Hjälp och stöd kan komma från håll man aldrig trodde.

  Jag sänker mina tankar och en varm kram

  SvaraRadera
 21. Familjen ska alltid gå före bloggandet! :)

  Ta hand om dig!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 22. Hej Sofi!
  Sänder dig en stor styrkekram! :)
  Livet går upp och ner för oss alla. Kika in när du har tid o lust :)

  Många kramar Jenny

  SvaraRadera
 23. Tänker på er! Ta hand om G du i förstahand, vi finns kvar.
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 24. Fina dun, ingen bluff.
  Vi är många som inte skriver precis allt i bloggen.
  Hoppas han snart blir bättre och ta di en paus och skriv bara när lusten finns. Vi finns kvar. Kramar

  SvaraRadera
 25. Men nej, vad är det jag läser:( Vad ledsamt. Du är ingen bluff. Jag slutade blogga helt när jag inte hann med jobb, familjen och bloggandet. Sedan kom jag tillbaka igen efter en lång paus. Självklart ska du prioritera det du behöver göra.
  Skickar dig en stor kram!
  Nelya

  SvaraRadera
 26. Du är ingen bluff gumman, vissa saker vill man inte eller skall man inte skriva om på sin blogg. Och att du inte alltid har tid att blogga innebär inte heller att du är en bluff, i bland tar livet vissa svängar som gör att man inte orkar eller vill eller kan blogga! Ta hand om dig och din G det är det viktigaste här i livet att rå om dem man älskar!
  Mina varmaste tankar och kramar till dig och din familj!
  // Amie

  SvaraRadera
 27. Styrkekramar till er <3
  Tycker att du är stark som vågar gå ut och erkänna att allt inte är som det kan uppfattas i bloggen :) jag valde också att gå ut med sanningen om min utmattningsdepression för inte så längesedan. Det kändes mycket bättre då, det är jobbigt att bära på sanningen om sorg ensam. Men inredningen blev min terapi och nu är jag påväg tillbaka. Ta vara på er, Kram <3 :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg