Sockerfri månad.


Även fast jag plockar in lite ljusa toner så behåller jag lila som accentfärg ett tag till:)


Hej på er!

Har ni haft en bra helg?

Här avslutades helgen med stor släktträff hemma hos mamma o pappa, alltid lika trevligt att ses och mycket gott att äta!:) Nu är det ju så att jag kör en sockerfri månad och det kan ju vara lite tråkigt när man går på kalas men mamma hade fixat fruktsallad och grädde till oss så det gick bra:) Det är tydligen fler än jag som håller sig ifrån sötsaker nu;)

För övrigt så har jag varit på ganska dåligt humör den här helgen, vet inte om det beror på bristen av socker eller vad det kan vara. Har skällt på stackars G om både det ena och det andra... Får nog pyssla om honom lite extra ikväll för nu känner jag hur det dåliga samvetet kommer krypande..

Hoppas ni får en mysig kväll!

Kram på er

 
 

Kommentarer

  1. Så fint du har det :) Lila är jättefint och fungerar bra ju nu med.
    Haha då är vi två som varit nere i skorna, iaf idag för mig.
    Ha en mysig kväll, Kram

    SvaraRadera
  2. Åååå vad mysigt du har det .Lila är bara så fint.Kanon bra med en sockerfri månad.Lycka till.Ha en mysig kväll.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Det var kul att ses idag :) Ja, det var tur att det fanns fruktsallad, det är ju så gott! Men det var lite svårt när kakan dukades fram, då blev jag bra sugen!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Heeej vännen!
    Sitter här och känner mig alldeles tom på något vis… Dåligt humör eller vad det än må vara, men luften gick ur mig efter bion när dottern säger något så dumt… När jag meddelar att vi ska åka förbi affären för att köpa lite mjölk och så på hemvägen säger hon "Åhhhh, jag får allllllllllltid ha så trååååååkigt!" Och då hade vi varit på Max innan bion, köpt godis, fast det är söndag och tittat på bio…. Gissa om jag blev besviken och fortfarande är. Man funderar ju på hur man uppfostrar sitt barn när hon kan säga så. Jag sa till henne att jag blev riktigt ledsen faktiskt och hon sa ju förlåt tack o lov, men det gör fortfarande ont…
    Studiedag imorgon så vi är lediga då, sen börjar vardagen igen och det känns skönt för det behövs nu, lite rutiner igen.
    Åh, förlåt nu har jag bara gnällt….
    Önskar dig en fin start på veckan imorgon och att "sockerabstinensen" lägger sig;-)
    Kram på dig tjejen!

    SvaraRadera
  5. Ja, socker är en starkare drog än man tror, så kan säkert vara en orsak till humöret.
    Så mysigt. Älskar lila, och kudden är så snygg.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Hej är inne och läser här.. Fin blogg. Lila är fint, det har jag hemma också. Dom kuddarna var fina också..

    Maria..

    SvaraRadera
  7. Hej Sofi! Tack för kommentaren på min blogg! Blev väldigt glad :)
    Superfint med lila som accentfärg tycker jag! Hade också det ett tag här hemma! Kul att byta lite :)

    Kram Madelene

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Tack så mycket! Har saknat dig med! Tack för dina kommentarer, finns ju wifi nästan överallt så har kunnat hänga med lite :) Hur har jul och nyår varit?

    Här börjar vi också med sockerfritt från och med idag. Fast inte fredagkväll och lördagar. Provar så den här gången :) Känns som kosten varit helt upp och ned på semestern, fast det hör ju till lite och när jag tänker efter har det inte varit så farligt ändå. Lite mer läsk och godis än vanligt, annars bra mat :)

    Åh vad trevligt med bloggträff!!! :) Jag kommer mer än gärna! Jag måste bara dubbelkolla en sak först. Vi ska ev åka bort med R:s familj då men det är inte riktigt bestämt än. Men hör av mig och håller tummarna hårt för att det inte krockar!!

    Nu ska jag snart göra mig i ordning för jobb. Har minsann saknat mina små barn :)
    Ha en fin start på veckan!
    Kramkram

    SvaraRadera
  9. Ja socker gör mycket med en som man kanske inte tänker på. Fina kuddar du visar här.
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  10. Här är också en sockerfri månad och idag har jag köpt träningskort, så nu jäklar:) Tack för dina fina kommentarer, jag blir så glad när du kikar in hos mig:)

    Kram

    SvaraRadera
  11. Hej, hoppas allt är bra. Kollade idag och jag kan tyvärr inte komma. Måste jobba, vi har vissa helger som är storhelger som jag måste jobba på :( Men jag hoppas att jag får komma kanske senare i sommar eller i vår, då kanske Maria vill hänga på också :) Måste ju få se erat fina hus.
    Kram

    SvaraRadera
  12. Jag skulle verkligen behöva en sockerfri månad.. Får se om jag blir inspirerad av dig och kanske kör igång jag med! =) Får du äta mörk choklad (70%)?? Hörde på ett tv program att om socker hade kommit som produkt i dagens läge så hade det blivit drogklassat så då förstår man att det egentligen inte är så bra att äta i för stora mängder..

    Kram / Malin

    SvaraRadera
  13. Hittade in till dig nu, jag är ny inom denna härliga, konstiga bloggvärlden.

    Så fint med lite lila färg?

    Må så gott!

    SvaraRadera
  14. Godmorgon fina!

    Har svårt att kunna se dig sur. Men ingen kan ju vara på topp jämnt. Jag har känt mig irriterad och låg ett tag också. Men jag tror att jag vet vad det beror på. För lite promenader. Jag behöver röra på mig för att må bra. Vi måste gå på stora vägen när vi ska gå promenader och i och med att det varit snö och halt har jag inte velat ge mig ut med barnvagn och Nenya. Och gå själv med Nenya har jag inte kunnat gjort heller då Micke inte kunnat vara själv med Svante eftersom han går på kryckor. Så det har fått blivit att jag och Nenya fått gå kortare här hemma i skogen.
    Hehe, vilken utläggning du fick om mina i- landsproblem.

    Sitter här med Svante och tittar på barnprogram. Han är inte riktigt i form, tyvärr. Febern vart kortvarig tack och lov men han är lite halv gnällig och näsan rinner.

    Ja, vad gjorde vi i helgen?!? Lördag gjorde vi ingenting eftersom S var hängig. Söndag däremot var vi över till grannen på lite fika.

    Hur ser det ut den 9:e? Kommer alla? Vilka har du bjudit?

    Hoppas du får en bra dag! Kramis

    SvaraRadera
  15. Haha! Va gullig du är! Och jag känner igen min så väl i allt i detta inlägg. Jag försöker också dra ner på socker och lite kolhydrater och jag känner mig också som en riktigt PMS-kärring just nu. :P Har gått ut lite över alla möjliga men kanske främst över pojkvännen! :)Stackars killar, va de får stå ut med! :p
    Hoppas att vi blir oss själva snart!
    Kram fina du

    SvaraRadera
  16. Hallå där!

    Åh så fint med det lila!
    Skulle verkligen behöva bli någorlunda sockerfri jag med, hade bra vanor innan men sen har det ju blivit pannkaka helt över jul! =)
    Jobbar på det! ;)

    Ha det fint o God fortsättning!

    Kramar Liza

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg