Diskmedel från Åhléns och Linas matkasse.Doftljus och diskmedel från Åhléns, kruka/kopp från rif design.


Jag vet inte hur det är för er men jag tillhör kategorin som förbrukar ganska mycket diskmedel:) Trots att vi har diskmaskin så går det åt en del. Av denna anledning vill jag inte lägga ut för mycket pengar på vare sig diskmedel eller tvål men samtidigt gillar jag ju fina saker. Ni förstår mitt (ytliga;) dilemma:)
Nu har jag dock hittat ett diskmedel som både är prisvärt, miljövänligt, luktar gott och har en snygg flaska. 
Det finns på Åhléns för 59:-
Dagens tips!

Hej på er!

Grått, trist, regnigt och allmänt tråkig har dagen känts och så är det ju ibland. Därför känns det extra mysigt att komma hem, dra på sig ulltofflorna, krypa upp i soffan och läsa inspirerande bloggar:) Pinterest är en annan favorit där jag också hittar mycket inspiration, särskilt nu när julen närmar sig.
Inte behöver vi laga någon mat ikväll heller. Vi fick med oss goda rester från helgens släktkalas så det känns ju väldigt skönt och lyxigt:)
Apropå mat så funderar jag på om vi ska pröva Linas matkasse en period. Den finns ju för två och jag tror varannan vecka skulle passa oss. Behöver få lite inspiration i köket känner jag:)
Vet flera vänner som har provat och är nöjda.
Har någon av er provat Linas matkasse eller något liknande? Bra? Mindre bra?

Allt det här matskrivandet gör mig hungrig så nu ska jag ta och värma lite potatisgratäng och lax i micron:)

Kikar in till er sen!

Kram Sofi
Kommentarer

 1. Jag har diskmedlet från Lagerhaus på köksbänken då jag gillar den flaskan supermycket. Den här som du har var också riktigt snygg. Och det bästa är ju att man kan fylla på med Yes sen när diskmedlet som följde med tar slut. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det är snyggt där på din köksbänk. Det var även fint med de blå kuddarna i soffan.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Bra tips!! Gillar när flaskan ändå är snygg för vi använder också massvis med diskmedel så den står alltid framme. Jag köpet parfymfri som är färglös för att slippa den gröna, gula eller blåa färgen. Inredningsnördig som man är..haha! Jättemysiga är bilder och ser så fint ut. Tänkt att det lilla gör så mycket!
  Vi har haft Ica matkasse men tröttnade till slut på den så slutade. Nu kör vi utan ett tag men får se om vi hoppas på någon annan sen. Linas har jag däremot aldrig provat..

  Hoppas du har en bra dag så hörs vi om nästa vecka!!
  Kram fredrika

  SvaraRadera
 4. Du här går det åt både diskmedel i och för sig men mest tvåååål. Det tvättas händer som bara den, jämt. Är man inte på toa själv så är det någon annan man ska serva och sen innan och efter mat och sen i disken och sen.. ja du hajar. Tror aldrig jag förbrukat så mycket tvål som de senaste åren haha. Då blir det inga dyra kan jag lova. Och helst får de vara lite återfuktande också så de inte torkar ut händerna totalt.

  Linas matkasse har ju vi haft, men när jag blev gravid blev jag så kräsen på mat och då avbröt vi prenumerationen. Men jag älskade den fram tills dess. Dels att någon faktiskt planerar vad man ska äta och att varorna sedan levereras hem är ju inte fy skam. Tycker absolut att ni ska prova. Och nu är det ju toppen när man kan välja matkasse för 2 pers. Dock kan 4 pers också vara bra så får ni matlåda. Om ni nu brukar ha det? Du kanske äter på jobbet?

  Fina bilder Sofi. Jag älskar marmorbrickan/fatet! :) Men det vet du ju redan.

  KRAM Josefin

  SvaraRadera
 5. Har provar viktväktarnas matkasse i två omgångar har beställt den tredje nu. Beställt varannan vecka och det räcker långt. Vi är tre personer i familjen just nu. Vi äter av den samma kväll och det blir även matlådor över till nästa dag. Fin och färsk mat. Super nöjd!! Det följer även med recept på varje måltid i ett fint litet häfte. Pröva du kommer inte att ångra dig.

  Kram Susanne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg