Ett litet julinlägg.


Alla bilder är från förra julen:)

Gokväll!

Ja jag vet att det är lite tidigt att visa julbilder men med tanke på att affärerna redan är fullproppade med julinspiration och inredningstidningarnas julspecial börjar dyka upp så fick det bli ett litet julinlägg.

Jag har precis gått in i julinspirationsfasen, det är första fasen då jag letar inspiration överallt, hos er, i affärer, google, pinterest - you name it! Nästa fas är planeringsfasen, då har den första hajpen lagt sig och jag planerar och skriver ner vilket pyssel som jag vill göra, vilket godis som ska bakas etc. Sen kommer tredje fasen som jag kallar Julmysetkanbörjafasen, det är nu alla roligheter och allt mys börjar. Den fasen håller på ungefär till Nyår då vi går in i den sista fasen, Nuslängerviutjulenfasen. Då är jag så mätt på julen att jag mer än gärna slänger ut den! Jullådorna ställs långt in i förrådet för att sedan glömmas bort till nästa jul, ja med betoning på glömmas bort eftersom jag varje år letar ihjäl mig efter dessa lådor och alltid lyckas missa att ta fram någon:)
Jag kan tillägga att jag uppfattas som helt normal om någon skulle undra;););) 
Jag bara gillar julen väldigt mycket, haha:)

Första jultidningen har inhandlats idag så efter middagen ska jag tända ljus och inspireras!

Har ni börjat fundera något kring julen än?

Kram på er alla!
Kommentarer

 1. Visa så mycket jul du vill, är galen i julen och längtar nästan ihjäl mig!
  Fina bilder :)

  Kram kram
  Catta

  SvaraRadera
 2. Jaja men här har du en till:) Har kikat på Green Gates katalog, ooooohhhh så mycket fint och oi soi oi och vanilla fly... Ha ha ha, ja lite tossoga är vi nog allt ;-)
  Men jul är kul och nu behöver man något att se fram emot. Idag drog ju nån ner rullgardinen totalt, hua säger jag.
  Ha en fin kväll vännen och jag tycker att du är fuuuuuuuuullkomligt normal:)))
  Kraaaamar Anna

  SvaraRadera
 3. Här är en julnörd till, haha :) Har till och med börjat spela lite julmusik, men bara i smyg och
  när det inte är någon hemma.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Haha, åh vad jag känner igen mig! Två jultidningar är redan inhandlade och jag måste erkänna att jag köpte några nya julkulor i förrgår:-) Jag tänker att det är så få högtider vi verkligen firar här i Svea så då vill iaf jag ta i från tårna liksom:) Jättefint pynt du har! kram/tanja

  SvaraRadera
 5. SÅ mysigt att julen börjar närma sig! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Åh så fin den där första adventburken var, i glas! Undrar vad den kommer ifrån!

  Önskar dig en fab fredag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Så fint!! Du är inte den enda som längtar efter julen. Vad tiden går fort. Snart redan november. Och hur ska jag hinna med allt denna julen haha. Men vet du, jag tar det som det kommer. Vi har inga andra planer än att bara vara familjen och det ska nog hinnas med att pyntas också. Snaaart ses vi!!

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 8. Fullt normal enligt mig...jag har redan hunnit köpa två tidningar och både ätit julskum och lussekatter...snart börjar jag med mitt kanelkaffe som jag altid dricker till jul ;) Sen att se dina fina bilder gör ju min längtan ännu starkare.
  Ha nu en skön helg, kram Ing-Britt

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg