Tänd ett ljus...






Hej sötisar!

Har ni haft en bra helg?

Min började med Kick off och slutar med Dop för en söt liten kille:)
Tiden däremellan har varit aningens seg, kanske inte var det smartaste draget att dricka en tequila precis innan hemfärd i Fredags:) Tur bilen gick hem tidigt i alla fall annars vete tusan hur det hade slutat:) 
En supertrevlig kväll med fina kollegor blev det hur som helst!

Den här veckan har jag börjat tända ljus på kvällarna, ja igår även när det blev helgfrukost i soffan:) 
Jag vet att flera av er inte vill höra talas om hösten än men nu börjar den sakta men säkert närma sig. 
Jag älskar hösten! Det är nog den bästa årstiden enligt mig, men så säger jag ju inför varje ny årstid;) Fast hösten är nog ändå bäst! Alla färger, klara luften, mörkare kvällar, tända ljus, turer till svampskogen mm. Även på inredningsfronten händer det ju mycket inför hösten, man spenderar mer tid inomhus och efter sommaren då det inte händer så mycket i hemmet så längtar man nästan ihjäl sig på att få börja höstpiffa:) 
Svart och vit kommer min höst att vara men som ni ser på bilderna så har höstpiffet inte kommit igång riktigt än av den enkla anledningen att jag inte har så mycket svart och vitt:) Har köpt några kuddfodral men har några som jag väntar på. Förhoppningsvis har de flesta affärer fått in höstnyheterna om två veckor då jag ska på tjejhelg i Stockholm. Tills dess ligger jag lågt:)

Nu ska jag rota runt i klänningsgarderoben och se vad jag ska ha på mig på dopet!:)

Önskar er en fin Söndag!

Kram Sofi


Kommentarer

  1. svart å vit blir aldrig fel :)
    å missa nu inte...

    BLOGGPARTYT fortsätter...

    redan 60 fina bloggar med.
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  2. Låter som om du haft en strålande helg!! ;) Bortsett från verkningarna från tequilan, det klart! :) Hi hi! Ja, nu börjar man kura till det inför hösten! Här smattrar regnet mot fönsterrutorna och jag kan inte låta bli att njuta lite. Tända ljus och te är mysfaktor!! Hoppas du får en bra vecka! Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Jag har kikat på så många fina kuddnyheter på IG, man blir ju utan tvekan lite sugen på nya!

    kram

    SvaraRadera
  4. Så mysigt att tända massa ljus! Fiiiin kruka till hjärtan på tråd! :)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt med hösten!
    Som du skriver, massor av ljus och höstpiff!
    Svart o vitt är ju så fint ihop!

    Ha det gott!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  6. Lyllos dig som har en garderob för bara klänningar;-)
    Hoppas ni haft det mysigt på dopet!!
    Tequila, en gång i mitt liv har jag druckit det och ärligt så trodde jag nästan att jag skulle dö eller nått. Nä, jag var inte så gammal och jag har inte gjort om det kan jag säga;-)
    Sommaren är bästa årstiden tycker jag. Men inredningsmässigt är ju hösten bäst, man vill in och mysa till det och lusten att fixa är STOOOOR!! Önskar bara plånboken vore lika stoooor;-)
    Nu natti natt!!!
    sov gott!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  7. Mysigt med tända ljus om kvällarna, märker själv att jag börjar vilja tända smålampor och värmeljus. Jag har inte känt mig klar med sommaren alls, men nu faktiskt börjar det sakta komma en smygande höstkänsla av längtan. Längtan efter lite mörkare färgskala, ljus, gröna växter och kanske ett och annat klädesplagg i höstig skala:) Det kommer bli jättefint allt ditt svartvita piff, det är jag säker på:)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej!l
    En fullspäckad helg alltså..men låter trevligt. Hoppas ni hade det bra! Jag har oxå börjat tända lite ljus..det börjar mörkna så fort nu.
    Jag gillar ju sommaren bäst som du nog vet :) men inredningen är nog som allra bäst på hösten. Och man har ju lite mer tid att fixa inne då.
    Jag har börjat lite smått när det är dåligt väder. Har några målar jobb framför mig men det får nog vänta några veckor i alla fall :)
    Ha en fin start på veckan!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  9. Hej vännen!
    Så mysigt det ser ut på bilderna. Och jag håller med, jag gillar hösten jag med och allt som kommer med den. Mysiga kvällar, ny inredning och allt annat. Och vi har ju haft en toppensommar så jag är redo för höst:) Vilken rolig kväll. Och jag känner igen det där med en shot precis innan man går hem. Som man tycker är den absolut bästa idén då..haha!! Hoppas dopet var fint, han såg så söt och nöjd ut på instakortet:))

    Kram fina du!

    SvaraRadera
  10. Vilken spännande helg du haft! Ja nu vill man liksom boa in sig :-)) och förändra lite, det hör hösten till, nu är man inte ute i trädgården lika mycket längre. Mysigt att tända lite ljus nu om kvällarna igen.
    Ha nu en toppendag! Kramis Paula

    SvaraRadera
  11. Vilken helg du har haft !
    Visst vill man boa in sig nu. Mysigt med hösten och alla härliga ljus.
    Alla årstider har ju sin charm.
    Lycka till med klännings valet !

    Ha en fin dag och likaså vecka !

    Kram från Mig

    SvaraRadera
  12. Jättefint med ljusen och jag gillar den söta tändsticksasken! Håller med dig om att det är mysigt att tända ljus nu och hösten är välkommen! Har ju haft en jättefin sommar så jag ser fram emot hösten och mysiga kvällar med massa tända ljus!

    Kramkram

    SvaraRadera
  13. Visst är det härligt med tända ljus! Har faktiskt saknat det lite i sommar så jag har inget emot att hösten är på väg nu.

    Kram på dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg