Shopping i London.


Kuddar och väska från Cath Kidston

Linne från HM och tunika från Fat face.

Klänning från Superdry och bolero från Monsoon.

Stickad tröja och klänning från Tommy Hilfiger.

Parfym från Juicy couture och bloggerska från Sverige;)

Hej på er!

Jag som hade tänkt blogga lite oftare den här veckan... Inte ett enda inlägg har jag lyckats åstakomma förän nu!!! Jaja bättre sent än aldrig!;)

Har förstått att flera av er är nyfikna på vår Londonresa. Det var ju först och främst en shoppingresa, sevärdheter i alla ära, men shoppingen var prio ett!:)
Är man shoppingfantast är London det rätta stället! Kläder och skor finns det i massor, både svindyrt och billigt. I slutet av Juni börjar affärerna sin stora rea som håller på till mitten/slutet på juli. När vi var där i början på Juli hade slutrean börjat, men det fanns mycket fint kvar. G som gillar märkeskläder som Gant, G-star och Tommy Hilfiger var ju i himmelriket då dessa affärer hade halva priset på nästan hela butiken:)

Vi tog oss runt mestadels till fots, då man får se och uppleva mer. 
Vi bodde på en sidogata till Oxford street som är Londons största shoppinggata, så vi bodde otroligt centralt. På Oxford street ligger de stora varuhusen Selfridges, Debenhams, House of fraiser och John Lewis. Där finner du massor av skönhetsprodukter, mode och inredning. Selfridges har även en Cath Kidston butik:)

När vi tröttnat på Oxford street så gick vi till Covent garden, det var bara några kvarter från där vi bodde. Där finns det massor av små roliga affärer, kläder, skor, inredning och väskor.
Ett annat ställe som vi bekantade oss med den här gången var Soho som också låg nära vårt boende och Oxford street. I Soho finns det massor av bra restauranger, Chinatown ligger också där. Bästa shoppinggatan i Soho är Carnaby street. 
Det bästa med London är ju att man upptäcker nya saker varje gång man är där (nu har ju jag bara varit där två gånger men ändå;);)
Ett annat ställe som vi besökte var Chelsea, helt okej shopping men inget utöver det andra. Bra shopping och mycket rea hade däremot Harrods, där var vi flera gånger och G shoppade loss:)
Ja det var lite om shoppingen i London.

Eftersom London är så mångkulturellt så finns det många bra restauranger, vi åt italienskt, marokanskt, libanesiskt, thai och mycket annan god mat:)
Två av kvällarna var vi på musikal. Rock of ages och Thriller. de var bra båda två men Rock of ages var absolut bäst! Så bra handling, rolig, fantastiska sångare och mycket bra låtar! Rekommenderas varmt!:)
Vi tog inte så mycket bilder, det blev mest med iphonen och nu strular det när jag ska föra över så ni får hålla tillgodo med det här på några klädfynd och ett på bloggerskan!:)
Det var denna gångs Londonrecension:)

Annars går dagarna rasande fort, snart har jag bara en semestervecka kvar, hua!
Men ska inte klaga för så här fint väder har vi inte haft på flera år:)

Nu ska jag kika in till er!

Hörs snart! 

Kram på er!

Kommentarer

  1. Åh shopping!!! Jag har aldrig varit i London! Men får börja jobba på en övertalning till mannen;) Fina kläder du hittat!
    Hur är parfymen? Doftar den jätte starkt?

    SvaraRadera
  2. Du är välkommen att kika in hos mig:) jag är glad att jag hitta in till dig och har hittat massor med inspiration. Vet inte vart jag ska börja:D

    SvaraRadera
  3. London som är så mysigt och bra shopping bjuder staden på. Många fina fynd du hittat. Välkommen hem (fast det var ju ett par dagar sen nu). Kram Nina

    SvaraRadera
  4. Wow vilken härlig shopping resa! Så mycket fint du fick med hem!
    Ja visst rusar bara semestern iväg. Det har redan gått en vecka på min. Men som du sa kan man inte klaga på vädret i alla fall :) Var så besviken på förra sommaren så jag tycker det är toppen med all sol :) man får bara vattna lite extra på landet.
    Ha nu en skön helg!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  5. Heej!
    Åh, perfekt information till mig som åker på måndag :) Ska bli himla roligt att komma till London igen. Och jag hoppas hoppas att reorna fortfarande är kvar!! :)

    Så mycket fint du shoppade!! Var ni på Victoria Secret med?

    Vad hittar ni på resten av semestern?
    Stor kram!!

    SvaraRadera
  6. Åh så många härliga fynd du gjort! Kul med en shoppingresa=)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg