En liten sjukling.








Jag tänker inte titta in i kameran mamma!;)
(Dessa bilder togs i Lördags då Nils var lite piggare än idag)

Hej!

Hoppas att er helg varit bra!

Vi har myst med vänner och familj och haft det väldigt gott. Nils har varit bättre i sin förkylning men i morse vaknade han snorig, hostig och gnällig. Tog tempen på honom och då hade han 39 graders feber. Igen!:( Men tror det kan vara tänder på gång också så jag hoppas han piggar på sig snart. Just nu sussar han sött, lilla hjärtat.
I slutet på den här veckan har jag en del planer så då "får" han helst inte vara sjuk. Jag ska faktiskt jobba. Jo så är det. Det behövs verkligen pga vikariebrist plus att jag tycker det ska bli riktigt kul! Jag har ju både farmor och mormor o morfar som mer än gärna ställer upp som barnvakt så då funkar det ju alldeles utmärkt. Så på fredag och måndag blir det jobb för min del:)
På Torsdag har jag lite egen tid hos frisören. Klippning och färgning/slingor blir det då. Så skönt och välbehövligt. Sen har vi ju tigertåget (som Nils älskar!) på Onsdag och det vill vi ju inte missa så nu kurerar vi oss med mycket vila och kärlek:)

Imorgon ska G åka ut till Bf bygg och titta ut/beställa en innerdörr. En bra sådan, vi skippar billighetsvarianten;) Känns dumt att snåla när det bara är en dörr:)
Kan vara så att det är beställningsvara men är det inte det så öppnar vi upp till uterummet mycket snart! Jippie!
Det låter kanske lite fånigt men jag längtar verkligen efter att få den där öppningen. Just nu har vi ett fantastiskt rum som vi inte använder och jag känner ett stort behov av att först få inreda det och sen njuta av att använda det. Äta goda middagar med vänner, duka upp till frukost eller bara ta med en kaffekopp och sätta sig att läsa är saker jag längtar till. Tänk alla fina bilder man kan ta där inne sen också med tanke på det magiska ljuset, det ni:)

Nu ska jag titta till min lilla skatt som hostar och rosslar i sömnen hela tiden, plutten:(

Önskar er en fortsatt fin måndag!

Kram Sofi






Kommentarer

  1. Men lille skatten då <3
    Hu så trist att han blivit sjuk igen... Inte lätt med alla infektioner som härjar dessa tider.
    Hoppas han piggar på sig snart!
    Nu ska jag gå o sussa hjärtat <3
    Ta hand om er!
    Kramar i stora lass <3
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!
    Hoppas han piggat på sig så ni kan hoppa på Tigertåget i dag...♥
    Va kul för dig att få jobba lite. Det är alltid skönt med ett litet avbrott ibland..
    Då kommer du ju njuta av Nils ännu mer sen och tänk vad mysigt för farmor o mormor/morfar att få ha honom för sig själva utan en vakande mamma...*skratt**

    Ja tänk så härligt det kommer bli det där uterummet... Å det blir ju heeeelt perfekt om ni kan börja nytja det nu lagom till våren.. rena ljusterapin kommer det att bli!
    Kram vännen, vi måste försöka ses snart!
    Katarina

    SvaraRadera
  3. Tror ni gör helt rätt som väljer en dyrare dörr! Det ska bli kul att följa förvandlingen av uterummet!:-)

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg