Snart fredag.

Ikväll har vi haft fina vänner på besök. Vi satt ute och åt både mat och fika. Trots att vi fick slåss mot getingar och flymyror så hade vi mycket trevligt:)

Hej på er!

Nu ska jag snart slänga mig i soffan och kolla lite på friidrotten, den här veckan har varit slitig på olika sätt så jag känner mig riktigt trött ikväll.
Imorgon är det fredag och om jag inte skulle hinna kika in här så vill jag påminna alla i Örebrotrakten om att vi har loppis här i Ekeby-Almby på Lördag kl 10-16, läs mer HÄR!

Nu blir det en lång bloggrunda hos er!

Kram Sofi


Kommentarer

 1. Hej sötis!
  Ni har det så fint!
  Hoppas du piggar på dig till lördag och vi får hoppas det kommer mycket folk och handlar så vi kan köpa nya fina saker..;)
  Kraaaaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Heeeeej sötfia!
  Va mysigt med lite besök:)
  Jag ska hoppa i säng nu, för jag tänkte gå upp lite tidigare imorgon o ta en springrunda. Det är så oerhört vackert på morgonen. O kallt, så jag kan inte stanna till;-)
  Stort LYCKA TILL på loppisen nu!
  Sov gott!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Kul med loppis....själv har jag en loppis på gården i stan...och nästa helg ska jag och några väninnor ha loppis hos en av dom i stan...vi har annonserat så vi hoppas på lite folk;)...håll tummarna, hihi...
  Kramis bia

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken söt liten blomma! Hoppas allt är bra! Kram

  SvaraRadera
 5. Välkommen till Loppisen i morgon. Vi har rest tältet och laddat upp med mat och fika. Nu hoppas vi på fint väder och många besökare:) /Linn

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg