Ernstkrona i vardagsrummet!
Ernst ljuskrona från Färg och form

Hej på er!

Igår kom den då äntligen upp, vår fina ljuskrona som Ernst designat. Den har legat i sin förpackning här hemma i flera månader så det var på tiden. 
Vi fick den tidigt i våras av vår fina vän A som jobbar på Färg och form. Hon ringde och frågade om vi ville ha en stor Ernstkrona och det ville vi ju såklart:)
Eftersom den är så pass stor så kan vi ju inte ha den på så många ställen. G kom med förslaget att ha den över soffbordet och jag nappade direkt:)
Så igår kom den upp och jag är supernöjd! Tycker den är så mäktig:)
Nu måste vi bara fixa till några fler ljuskällor eftersom lampan över soffbordet försvann. Jag har funderat på vägglampor men har inte hittat några som jag gillar, sen tycker jag inte om att behöva sätta fast dem i väggen.
Två stora lampor i fönstren har jag också funderat på men nu är jag inne på en golvlampa med svart fot som "fångar upp" det svarta i kronan... Om ni förstår vad jag menar?:) Vad tror ni?

En av sommarens varmaste dagar har vi haft hos oss idag, 34 grader i skuggan. Man borde inte få jobba då tycker jag;);)  Nä då, har gått förvånansvärt bra men några grader kallare skulle ju inte skada:)

Nu blir det mat!

Må så gott kära ni!

Kram på er

P.s Sofis husdrömmar finns nu även på facebook !


Kommentarer

 1. Så fin ljuskrona! Passade ju perfekt just där. Apropå ljuskällor så fick jag en idé, varför inte lampsladd/ar som hänger från taket med bara en fin glödlampa i ? Jag har en Diamond lights som hänger i taket i ett hörn och som jag har dimmer i. Jättefint! Du hittar dem på Rum21.se. annars finns det ju många andra fina glödlampor.
  Alltså, det är bara ett litet tips, hoppas det är ok. :)

  Ha det fint trots värmen ;)

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev. Det är svårt att hitta lampor man gillar. Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha kommit igång bra! Har läst dina inlägg som jag inte läst tidigare. Det mesta med dator och blogg har fått vila denna sommar.
  Så snyggt med Ernst ljuskrona. Kanske att du kan ljusa upp med några spotlights som sitter på väggen.
  Ska se om jag kan komma på Loppisen.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag tycker det är jättesvårt att få till ljuspunkterna, men en golvlampa tror jag absolut på där!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 5. Superfin! En golvlampa tror jag på, den går att flytta omkring så man kan förändra med enkla medel.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. Tack för titten!....jättefin ljuskrona...jaa Ernst han är ju otrolig...ser alltid på Sommar med Ernst, det gör väl du också, hihi?
  Ha en fin dag...vi ska ut till stan och äta ikväll med några vänner;)
  Kram bia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg