Drömmar om tapeter.



Otroligt snygg tapet som kommer från Boråstapeters kollektion Lace.


Tror den skulle vara ursnygg som fondtapet i vårt sovrum:)

Hej på er!

Här om dagen när jag som vanligt kikade runt på Instagram för den dagliga inspirationen så såg jag den här ljuvliga tapeten från Boråstapeter. Är den inte fin?
Har sett den tidigare i ljusblått hos den här tjejen och jag tycker den är så snygg! Hela hennes hem är ju som en dröm och inspirerar mig till max!:)

Nu har vi inga direkta planer på att tapetsera om, men som ni ser matchar ju tapeten ganska bra med den vi har så man skulle ju "bara" behöva sätta upp en fondvägg...;);)
Hur som helst så ska jag beställa hem några tapetprover och bearbeta sambon. Han som tycker att det kan vara bra att ha saker att längta till.. (ursäkta, va?!?:) Ett uttryck han använder ibland när jag kommer med mina briljanta idéer som jag vill förverkliga på en gång! 
Jag är impulsiv och han är eftertänksam, vilket kan leda till konflikter ibland men som ofta gör att vi kompletterar varandra på ett bra sätt!:)
Nog om detta. I eftermiddag så ska vi på soffjakt, igen. Vi är inte helt överens än...;);)

Vet ni, måste bara säga att jag tycker det är så kul med alla årskrönikor som ni gör! Det är härligt att få en tillbakablick på året som gått:)

Ha en fortsatt fin dag kära ni!


Kommentarer

  1. Den tapeten är fin och passar ju bra som fondvägg! ;)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Haha, skulle kunna tro att det är mig och J du skriver om. Fast tvärt om, han är den impulsive och jag den som håller tillbaka och måste grunna lite först ;)
    Ja visst är årskrönikerna mysiga, både för en själv när man tittar tillbaka och gör inlägget och när man läser andras.

    Så skönt att höra att livet för er känns lite lättare, och så rätt, man blir starkare av motgångar, även om man oftast kan se det först efteråt.
    Ha en god fortsättning, kram Malin

    SvaraRadera
  3. Vi håller också på o kollar på tapeter. OCH kök. Vi ska nämligen börja renovera i februari. Så många val men så roligt!
    Känner igen mig i det du säger om att vara impulsiv ;)
    Ha en härlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tapeten skulle passa jättebra där. Här funderar vi också på en fond i vardagsrummet. En svart eller mörkt grå med medaljonger. Ska kika på tapeter imorgon :) Alltid kul att förnya lite.
    Trevlig helg, kramar

    SvaraRadera
  5. Hej vännen,
    Så fin tapeten är! Har bara sett den i ljusblått men jättefin i beige också! Skulle passa så bra hos er:) Är så nyfiken på hur ert vardagsrum kommer bli. Kikar också efter nya soffor och det är ju en djungel så inspiration är välkommet:) Så kul med din årskrönika, inser också att jag följt dig väldigt länge nu, kul!!

    Kramar fredrika

    SvaraRadera
  6. Hej snäckan!!
    Jättefin tapet!!!
    Och visst är Jannice en inspirationskälla av stora mått!!
    Hörde ju på henne på stora bloggdagen i Stockholm i våras. Kul är hon också:))
    Nä, inte alltid man är överens. Och här är det samma, jag är impulsiv o mannen eftertänksam. Så in i bombens;-)
    Må gott vännen!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  7. Superfin tapet!
    Varm o härlig!
    Trevlig helg!
    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  8. Den skulle passa perfekt i ert sovrum. Du får lägga huvudet på sned och börja med övertalning :)
    Ha en mysig lördag.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  9. Hej goa Sofi!
    Tack för din fina kommentar. Du är så rar!
    Så du har också satt igång.. då måste du berätta hur det går. det finns inget som är så peppande som att höra hur duktiga andra är.
    Vilken underbar tapet!! Jag skulle sätta upp den omedelbums om jag var du. Jag skulle vilja ha mönster lite här och var just nu. det ger så mycket liv åt rummet och precis som du säger går ju en fondvägg snabbt att sätta upp och det blir oftast inte så dyrt heller men hela rummet förvandlas.
    Kraaam och lycka till med soffjakten.
    Katarina

    SvaraRadera
  10. Jättefin tapet. Vi har samma uppdelning här hemma. Jag impulsiv och mannen eftertänksam. Tur är väl det annars hade vi handlat för mycket och renoverat för jämnan... Ha en bra vecka! Kram Stina

    SvaraRadera
  11. Heej Sofi :)

    Förlåt för att det tog sådan tid för mig att svara. Du är så snäll! Det är roligt med bloggar där man känner att det finns en människa bakom bloggen, med en vardag fylld med sådant som ingår i livet. Upp och nedgångar, sådant är ju mänskligt.

    Vad roligt att läsa om dig och din sambo, jag och min är precis likadan. Jag är impulsiv, svävande och vill att saker ska hända helst igår medan han är jordad, fundersam och kan gott och väl vänta en stund med något. Men vi har sagt det att de är ju det som gör oss så bra för varandra. Något annat hade ju varit förödande. OM han hade någon mer som sig själv hade väl inget hänt;) och om jag hade någon som mig ..ja, nä det vill jag inte ens tänka på. Förödande! :D

    Den där tapeten är fantastiskt fin iallafall och det händer mer i ett rum med en tapet :) Skulle passa som ett smäck hemma hos dig tror jag!

    Ha en fin dag Sofi :)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg