söndag 24 november 2013

Snart adventstider...


Gokväll!

Tittar bara in för en liten kvällshälsning! Har precis lämnat in en skoluppgift så då passar jag på att blogga lite:) Tyvärr blir det ju inte så ofta nu av olika anledningar, som ni vet;)
Men inspirationen är det inget fel på så idag har det pyntats och gjorts lite adventsfint. Bilderna på de tre hyacinterna är från förra helgen så de blommar så fint nu:) Det söta doftljuset från Edblad (christmas tree) köptes igår och doftar ljuvligt av gran, ganska svagt men det är precis så jag vill ha det:) Rekommenderas varmt!
Ska pynta mer i veckan och även ta fram stjärnorna, älskar denna härliga juletid!

Å söta ni, jag hoppas ni finns kvar därute trots bloggfrånvaron som råder här...

Önskar er en mysig kväll!

Ta hand om er!

Kram Sofi

söndag 3 november 2013

Att vara så tacksam!Årets första hyacinter:)


Herr ren (eller hjort:) har fått en fru:) Köpt på Nice Presenter.


Vit kopp och hyacintvaser (koppar) från Bruka design, svarta ljusstakar från Min skattkammare

Hej på er!

Jag är så otroligt tacksam för all uppmuntran och kärlek som ni gett mig och min familj! Jag vet ju att jag har massor av fina bloggvänner och läsare men jag var nog inte beredd på all denna uppmärksamhet och omtanke, ni är helt fantastiska! 
Både jag och G har läst alla fina kommentarer och känner oss så rörda och tacksamma. Även familj och vänner är så stöttande och ger oss så mycket kärlek hela tiden, tack för att ni finns allihopa!

Nu lämnar jag detta och fokuserar på lite ytligare saker som inredning mm. Det är ju faktiskt det som jag helst skriver om i bloggen och som jag gillar så mycket:)
Vi har lite funderingar på att ändra om i vårt vardagsrum. Att slänga ut vår nuvarande soffa och köpa (önska oss i julklapp av gulliga svärmor:) två nya soffor. Tanken är att vi då ska flytta tvn till en annan vägg och ha sofforna mitt emot varann så att fokus flyttas från tvn. Blir mycket trevligare när man har gäster exempelvis:)
Så nu är vi på soffjakt! Mest jag än så länge men G brukar vilja ha ett finger med i spelet när det börjar närma sig köp:) Har kollat på Howardsoffor, tycker de är så fina men har även hittat andra bra soffor, är ju rena rama djungeln när man tänker efter. Men de får inte vara för stora, ganska ljusa och ha överdrag som går att ta bort och tvätta. Tips på snyggsoffor mottages gärna!:)

Nu mina kära vänner så ska jag kika in till er, det har jag längtat efter!

Stor varm kram!