Snart semestertider....





Lupiner är så vackra, tycker om att plocka in sommaren!

Hej Måndag!

Hoppas ni har en bra start på Måndagen!?
Här vaknade vi till strålande sol och klarblå himmel, lite segt att behöva åka till jobbet då;) Men ska ju inte klaga eftersom jag tillbringar nästan hela dagarna ute:)
Den här veckan har vi lugnt på jobbet, en rolig utflykt och Midsommarfirande är några av veckans aktiviter som är inplanerade med barnen, annars blir det mest mys och utelek:)

Jag jobbar fyra dagar den här veckan och tre dagar nästa vecka sen tar jag semester!
Så skönt ska det bli:)

När har ni semester?

Ha en riktigt fin Måndag nu!

Kram på er


 


Kommentarer

  1. Lupiner är ju så fint! Ska nog plocka mig en bukett jag också :)

    Ja du, den där traktortårtan... Känns som att jag tar mig lite vatten över huvudet där, men jag ska göra ett försök i alla fall. Wille är helt galen i traktorer, så jag tror att han kommer att bli riktigt glad :)

    Va skönt med två korta veckor på jobbet och sen semester. Jag jobbar sex dagar på raken den här veckan och sen har jag semester. Just nu vet jag inte hur jag ska orka fram till söndag kl 15.30, det känns så långt borta!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Lupiner är ju så fina.
    Funderade på om man kunde plantera in några någonstans på tomten.
    Skulle vara mysigt i ett hörn tex vid växthuset.

    Ja, tänk att stå på fabrik eller sitta inne på kontor hela dagen när det är sådant fint väder, huuua sicken mardröm.
    Förstår att du räknar ner lite nu då.
    Här lyxar vi ju med "lååååååång semester" ;)

    Ha nu en riktigt härlig start på veckan. Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Åh jag önskar jag hade mer lupiner hemma så jag kunde plocka in några. Har en ensam stackare som blommar just nu och den får gärna vara kvar och förhoppningsvis sprida sig.
    Här har vi växlande molnighet idag, men då man jobbar inne gör det inte så mycket, de fina vädret från gärna komma till fredag istället. =)
    Här ska det jobbar fram till v.29 och då blir det 'bara' tre veckor. Var ju ledig hela förra året och nästan hela sommaren innan det så det är väl inte mer än rätt att jobba lite. ;)
    Hoppas du får en bra vecka nu!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Visst är lupiner vackra! Funderar på att plantera några på landet, har hör att dom sprider sig ganska bra. Det e ju inte fel :)
    Vilken tur du har som får spendera dagarna på jobbet ute när det är så vackert väder. Där jag jobbar är det olidligt varmt inne nu...och värre lär det väl bli ju mer sommaren är här :S Jag har inte semester förrän slutet av juli så man får tuffa på på jobbet ett tag till. Kan tänka mig att du ser ljuset i tunneln nu :)
    Ha en fin måndag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Ljuva pioner. Det är sommar det! Tyvärr dröjer det till min semester. Börjar v 30 så det är ett tag kvar men som tur är brukar ju tiden rusa fram i en himla fart! :)

    Må så gott.
    Kram Amanda

    SvaraRadera
  6. Vilken man du har..vita teknikprylar..:-)

    Underbart med färska blommor på bordet, såå fint!
    Nästa vecka börjar semestern hemma hos oss, Amanda jobbar dock men vi får försöka hitta på saker med henne på helgerna!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  7. Så fint med lupinerna!! Jag kom på lite för sent på vägen hem att jag skulle plocka och då kunde jag inte stanna på 80-vägen;-) Får ta dem imorgon!
    Jag jobbar tom onsdag nästa vecka, sen blir det ju VAB to-fr och hela veckan därpå.. Därefter 5 veckors semester, jag sköt på den när Tyra skulle opereras, vill ju att hon ska få så mycket ledigt som möjligt och då ska hon ju vara pigg med… Lite tid av lovet går ju till att inte må så jättebra tyvärr..
    Hon är ju hemma hos mormor o morfar nu, tom torsdag. Mannen är i sth på utb tom imorogn kväll, så jag är själv hemma. Vet inte om jag varit det sen vi flyttade hit, så faktiskt är det väldigt skönt. Det är Tyra som är svårast att vara ifrån dock… Annars tycker jag att det är rätt hälsosamt att vara ifrån varandra lite, min man o jag. Vi jobbar ju på samma ställe, så man behöver lite egentid ibland.
    Sov så gott vännen!
    Kraaaam Anna

    SvaraRadera
  8. Visst är de fina. Tänkte plocka till Edvins kalas om de fortfarande är fina då. Älskar blommor :)
    Saknar dig!!! Ser så fram emot att ses! Kram

    SvaraRadera
  9. Älskar lupiner!

    Ser också fram emot semester, men börjar inte min förens i v 30... Hur länge ska du vara ledig? När ska ni till london? :)

    Ska snart göra mig i ordning o åka tillbaka till jobbet för midsommarfest. Blev väldigt lyckat förra året så hoppas på detsamma i år. Solen är ju med oss i alla fall!

    Kram fining!

    SvaraRadera
  10. Underbart med lupiner, så härliga med sina fina färger! Ska plocka ett helt fång snart tror jag bestämt=)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg