Första veckan avklarad!


Hej på er!

Mår ni bra i sommarvärmen? Helt ljuvligt! Hade nästan glömt bort att det kunde bli så här varmt och skönt :)

Idag har jag varit sockerfri i en vecka! Jag har tackat nej till godis, choklad, kakor, muffins, biskvier mm. När man väl har bestämt sig så är det ju inte så svårt, gäller bara att komma dit:) Sen finns det ju många bra alternativ, fruktsallad exempelvis. Vi gjorde en mumsig variant när vi hade vänner här i Torsdags, en massa god frukt som toppades med kokos och gojibär, med en liten gräddklick till blir det helt fantastiskt gott!



Gott gotti gott gott:)

Har ni några andra nyttiga tips när sötsuget gör sig påmint?

Trots den fina kvällen ska jag ta och stryka lite, G konstaterade här om dan att jag hade 12 stycken tunikor som väntade på att bli strykta, nu tror jag det ökat till 15... Som sagt, jag får en helt ny garderob när jag stryker;);)
Kycklingsallad med bla päron och fetaost ska jag göra sen, får för mig att det är gott ihop?:) Vi får se, nu till dagens...


 Träningsstatus:
Hade ju planerat in en vilodag idag... Nu blev det inte så utan jag gav mig ut på en löprunda i alla fall:) Inte så bra kanske, jag hade konstant ont i vaderna när jag sprang, i vanliga fall brukar jag känna lite i början men nu var det hela tiden! Hade ärligt talat rätt svårt att gå efteråt:) MEN förbättrade min tid men 1 min och 15 sek:) Årsbästa är nu 28.59 på 5 km. Men har ju fortfarande en bit kvar så att säga;)




 Ha en fin kväll!


Kram på er

Kommentarer

  1. Din fruktsallad låter riktigt god!

    Ha en fortsatt fin kväll/Kram Lussan

    SvaraRadera
  2. Heja dig!! Som du säger, det är inte så svårt när man väl bestämt sig :)
    Fruktsalladen ser väääldigt mumsig ut! Caswey nötter är jättegott med, finns dom med sour cream och onion smak på, mums! Eller mörk choklad, inte fel det heller :)

    Jisses vilken bra tid du har på 5 km! Men det lät inte riktigt som du var nöjd? Hur fort vill du springa egentligen? ;) hihi!

    Hoppas helgen har varit skön!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Kul att höra att du/ni ä är nöjda med era möbler. Mycket snyggt finns det i den serien. Den byrå vi är sugna på är en smal och hög med 4 st stora trälådor. Ska kika in på Entré imorgon. Ska upp och luncha med en kompis.

    Idag har vi hämtat svärmor på flygplatsen som kom hem från Rhodos. Sen spendera vi eftermiddagen/kvällen hemma hos min faster.
    Lugn dag med mycket frisk luft och sol :)

    Va händer för dig i veckan?

    Snart blir det sängen. Gäsp!!
    Sov gott!

    SvaraRadera
  4. Ser riktigt gott ut det där:)) Nu har jag målat en massa hyllor och skåp som jag slipade häromdagen, för jag sa ju att det skulle börja krypa i kroppen framåt kvällen;)
    Visst är det underbart med solen, tror minsann mann fått lite färg i fejjan idag:))

    Hoppas du får en riktigt fin måndag imorgon!
    Natti natt!
    Kram kram Anna

    SvaraRadera
  5. Ser onekligen gott ut :) Snart får jag med äta frukt, som jag längtar. Tror att svenska jordgubbar ska få bli det första :)
    Visst har vi härligt väder. Ha en fin måndag! Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken stark vilja du har att hålla dig sockerfri hela veckan. Det kan inte jag. Måste stoppa i mig socker varje dag:)
    Vad god din fruktsallad ser ut!
    Ha en riktig fin måndag!
    Kram kram
    Nelya

    SvaraRadera
  7. Duktig du är söta du!! HEJA HEJA =)
    Du och jag kan ta varandra i handen!!
    Kramkram

    SvaraRadera
  8. Vad duktig du är med både kost och motion .
    Min man springer alltid med pulsklocka och räknar sina tider och kilometrar .
    Kram ♥

    SvaraRadera
  9. Heej!
    Om det var underbart väder igår, vilket väder vi har haft idag då. Helt fantastiskt. Har ni också haft så fint??

    Idag har jag äntligen tränat igen!!! Så skönt. Imorgon ska jag våga mig på lite löpträning... Det känns som man tappat mycket under den här veckan. Fast jag vet ju att det inte är så. Snart snart hoppas jag kunna ligga under 30 min på 5 km. Det är inte långt kvar. Är grymt impad av din tid ska du veta!!

    Vad händer hos dig i veckan?
    Kramar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att du lämnar en kommentar!:)

Populära inlägg